T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ Halk Eğitimi Merkezi

Mesleki ve Teknik Kurslar

Altındağ Halk Eğitimi Merkezimizin açmış olduğu mesleki ve teknik eğitime yönelik kurslarımız kursiyerlerimize kendilerinde farklı bir vizyon kazandırmayı amaçlamaktadır.  Merkezimizde, kişilerin ilgi, istek, yetenek, beklenti ve taleplerine göre mesleki ve sosyal kültürel amaçlı kurslar açılmaktadır ve kurs saatlerinin düzenlenmesinde kursiyerlerin talepleri de dikkate alınmaktadır.

Merkezimizde açılan mesleki ve teknik eğitim kurslarımız ; iş piyasasında insanlara belirli bir işi yapmak veya bir mesleği yerine getirmek için gerekli olan bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazandırmayı amaçlamaktadır. Verdiğimiz eğitimler aynı zamanda çalışma hayatının ötesinde hayatın diğer yönlerinde de bireylerin gelişimini ve sosyal hayatta aktif vatandaşlık becerilerini destekler.  

Eğitimlerimizin diğer hedefi, ekonomik gelişme, refah, fakirliği önleme ve sosyal uyumu güçlendirmektir.  Ayrıca bir diğer hedefimiz de yaşadığımız ortamların ve Altındağ İlçemizin vizyonunu gerçekleştirmesine ve değerli kılınmasına katkıda bulunarak yaşam kalitesini artırıcı bilinci hedeflemektir. İstihdam ve sosyal politikalara yardımcı olmak amaçlarımızın  merkezinde yer  almaktadır. Açtığımız marka kurslarla vatandaşlarımızın dikkatini çeken Merkezimiz ilgi odağı olaya devam etmektedir                                         

 

                                                                       Beril ÖRS

                                                                Müdür Yardımcısı

 

liste_1liste_2liste_3

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.11.2014 - Güncelleme: 18.08.2018 16:15 - Görüntülenme: 48955
  Beğen | 5  kişi beğendi