ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ Halk Eğitimi Merkezi

CİHAN YILDIRIM - Kurum Müdürü

CİHAN YILDIRIM
               İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara´da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi´nden 2000 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından sırasıyla Batman, Kırıkkale ve Ankara´da öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği yaptı.
               Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi´nde "Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi" alanında tamamladı.
Eğitimciliğinin yanında, Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu’nu da başarıyla tamamladı.
               2010-2015 yılları arasında Ankara Mamak Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür Baş Yardımcılığı görevinin ardından, Suzan Mehmet Gönç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde beş yıl okul müdürlüğü görevini yürüttü.
1 Temmuz 2020´de Altındağ Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı.

Yayınları

NİTELİKLİ ORTA KADEME İŞGÜCÜ VE İSTİHDAMA DAYALI MESLEK EĞİTİMİ ve TEKNİK ÖĞRETİM MODELİ --METE--2018 ANKARA (E-ISBN : E-ISBN 978-975-2490-25-3) Çalışma Grubu