Nis

Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Koromuzun Şef İlker YÜCEKAYA yönetiminde sunacağı “KARIŞIK KASET” konserimiz yoğun ilgi gördü.

Mrt

Renkli görüntülerin oluştuğu gösteride yöresel kıyafetler giyen özel öğrencilerimiz, çeşitli bölgelere ait halk oyunları oynadı.

Mrt

Kurumumuzda açılan “MTSK Trafik ve Çevre Öğreticiliği" Kursumuz bugün sona erdi. Kursiyerlerimize başarılar dileriz.

İylik Kanımızda Var.

Şbt

Türk musikisinin ana enstrümanlarından olan ve dini, ahlaki, tasavvufi bir değer taşıyan ney sazının özellikleri,
tarihi ve Türk musikisindeki temel yapısının anlatıldığı program, neyi temel seviyede icra edebilme
bilgi ve becerisini kazandırmayı hedeflemektedir.
Öğretmen: Hüsnü KIZILGÖZ Kursumuz haftada 2 gün 5'er saat olmak üzere Perşembe ve Cuma günleridir.
0 312 316 37 42 - 0 312 317 67 42 iletişim numaralarını arayarak ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Şbt

Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde çeşitli kurs merkezlerinde açmış olduğumuz kurslarımızı ziyarette bulunduk. Kurslar hakkında Usta Öğreticilerimizden bilgiler aldık. Çalışmaları yerinde gördük.

Usta öğreticimiz ile kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.

Cihan YILDIRIM

Müdür

Şbt

Ankara 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleşen, Okullar Arası Gençler 60 kg Boks Turnuvası'nda Altındağ Halk Eğitimi Merkezi' mizi temsil eden Şevval Hancı altın madalya kazanarak Ankara Boks Şampiyonu oldu.
Şampiyonumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Usta öğreticimiz ile kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.

Cihan YILDIRIM

Müdür

Şbt

2024 Büyük Erkekler 86 KG Full Contact Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan, Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Kick Boks Kursu Öğretmenimiz Muhammed Raşid CEYLAN, Kurum Müdürümüz Sn. Cihan YILDIRIM’ı ziyaret etti. Sporcumuzu tebrik eder, başarılar dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Cihan YILDIRIM başkanlığında Kurum öğretmenlerimizin katılımıyla 05.02.2024 tarihinde saat 15.00'da Konferans Salonunda yaptık.

Ock

"Büyük bir heyecanla gayret ettik, okumayı-yazmayı öğrendik bir de karne alsak” diyen Mevlâna KEKM okuma yazma öğrencilerine “Siz karne isterseniz biz hazırlamayız mı? diyen usta öğreticimiz Rüveyda DÖĞER ve kursiyerleri ilk karne heyecanını, mutluluğunu hep birlikte yaşadılar.

Ock

Mantarı Yetiştiriciliği kursuna ait teknik bilgiler teorik ve uygulamalı olarak verildi.

Ock

Her yıl, 9 Ocak "DÜNYA YENİ KELİME ÖĞRENME GÜNÜ" olarak kutlanır. Bugün, dil ve kelime sevgisini kutlamak için ayrılır. Kelime meraklıları ve dil tutkunları, yeni kelimeler öğrenmeye ve kelime dağarcıklarını genişletmeye teşvik edilir. Bu özel günde, Mevlana vve Beşikkaya KEKM' lerinde açılan Okuma-Yazma kurs öğrencilerinin gösterdikleri çabayı takdir ve teşvik amacıyla Kelime Müzesi gezisi düzenlendi