Kas

Altındağ Halk Eğitimi Merkezimizde "Bahçe Bakımı" kursu açtık. Kursumuzda hem teorik hem de uygulamalı eğitim verilmektedir.  "Hers zaman, Her yerde Eğitim" sloganı ile sürdürdüğümüz eğitim çalışmalarımıza herkesi bekliyoruz.

Kas

Avrupa Birliği kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü  AR-GE bölümünün yürüttüğü proje kapsamında İtalya' dan gelen misafirlerimiz kurumumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Kurumumuzu gezip kurslarımızı yakından inceleyen konuklarımız Gümüş Atölyesi, Resim, Dekoratif Sepet Örücülüğü ve Cam Mozaik kurslarımızda workshop yaparak keyifli vakit geçirdiler.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı şerefine düzenlemiş olduğumuz Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Futbol Turnuvasına ilköğretim çocuklarımız katıldı. Turnuvada dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını Kurum Müdürümüz Sn. Cihan YILDIRIM takdim etti.

Ekm

Bu güzel konser için emeklerinden dolayı  Şefimiz İlker YÜCEKAYA ve kursiyerlerine, katılımlarıyla bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM ve tüm davetlilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

09-14 Ekim 2023 Erasmus Days (Erasmus Günleri) kapsamında kurumumuz Ankara İl Milli Egitimi Müdürlüğü Erasmus Plus Yetişkin Eğitimi Projeleri Konsorsiyumunun katılımcısı olarak yurt dışı hareketliliğine katılan personel ve kursiyer yararlanıcilarının Macaristan Budapeşte ve İtaya Cenova kentinde yapmış oldukları yetişkin eğitimine dair faaliyetler kurum personeline, öğrencilerine (kursiyerlereline) ve ilgililerine bilgilendirme ve tanıtım sunumları yapılmıştır.

Ekm

Senaryo gereği meydana gelen depremde, siren çalınmasıyla çök-kapan-tutun yöntemiyle kendilerini korumaya çalışan çalışanlarımız, ikinci sirenle kurumu terk etmeye başladı. Bu sırada Arama Kurtarma ekipleri, binayı tahliye ederek mahsur kalanları kurtardı. Başarıyla sonuçlanan tatbikatın ardından çalışanlar, alkışlarla Arama Kurtarma ekiplerine destek verdi.

Ekm

Merkezimizde; Türk Sanat Müiziği Kurslarımız Müzik Öğretmenimiz İlker YÜCEKAYA yönetiminde başladı. Müdürümüz Cihan YILDIRIM, ders çakışında bizlerle birlikte oldu.

Ekm

Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Bu ziyarette çalışmalar, kurslar hakkında bilgi aldık. Ziyarette, vakfın faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan çalışmalarında kolaylıklar ve muvaffakiyetler dileyen Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Cihan YILDIRIM, emekleri dolayısıyla TDV Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral EFE'ye teşekkür ederek, kurumlarından ayrıldı.

Eyl

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren ÖKTEN, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Cengiz METE ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK 28 Eylül 2023 tarihinde Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Ziyarette ÖKTEN'e kurumun faaliyetleriyle ilgili bilgi verildi.

Müdürlüğümüzün yürüttüğü kurslar ve yeni dönemde planlanan projeler değerlendirildi. Sayın ÖKTEN, kurumda incelemelerde bulunarak sınıf/atöyleleri ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında Kurum Müdürümüz Cihan YILDIRIM'dan bilgi aldı.

Eyl

2023/2024  Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurul Toplantısı İdareci ve Öğretmenlerimizin Katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Haz

Şair Baki Kültür Merkezi'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla Altındağ Halk Eğitimi Merkezi, Altındağ Belediyesi, Kuzeykent Halk Eğitimi Merkezi ortaklığıyla yaptığımız Yıl Sonu Sergisi'nin açılışını, Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Asım Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Yıldırım, Altındağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın Cihan Yıldırım ve Kuzeykent Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın Muhsin Nas birlikte yaptı. Sergide emeği geçen öğretmenlerimiz ve kursiyerlerine, katılımlarıyla bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz.